Yeowww! Pineapple

Yeowww!
YC-PA
812402004360
Bestel
  • Beschrijving

Ongemotiveerde kat? Geen intersse in een favoriet speeltje? Dan is het tijd voor uw kat om op tropische vakantie te gaan met de nieuwe Yeowww! Catnip Ananas!

Yeowww!

De 5e en grootste vrucht in de Yeowww! Catnip-lijn van kattenspeelgoed. De ananas verplettert de concurrentie met een dikker 41 gram (1,45 ounce) van onze speciale 100% biologisch geteelde catnip zonder geen vulstoffen en zonder chemicaliën. Al deze overheerlijke goedheid is verpakt in een kleurrijke en duurzame omtrek van katoenen keperstof waar katten hun tanden en klauwen echt in kunnen zetten. En met gekreukte bladeren om textuur en geluid toe te voegen, levert deze ananas heerlijke hoeveelheid plezier!

De ananas is een van de vele nieuwe producten in 2021 waarbij Yeowww! Catnip de 20e verjaardag viert van de release van zijn eerste speeltje, de sigaar. Sindsdien is het speelgoed talrijker en kleurrijker geworden. Van bananen tot vlinders, van vissen tot fruit, Yeowww! Catnip heeft een speeltje voor zelfs de meest kieskeurige kat.

Katten over de hele wereld zijn het erover eens dat het niet uitmaakt wat je ermee doet, de Yeowww! Catnip Pineapple is de perfecte manier om oude katten weer kitten te laten worden. PoesPas heeft de Yeoww! Pineapple, dus geef hem aan uw kat en wacht op de bokkesprongen!