Verzenden

Wij proberen uw bestelling nog op de dag van bestellen gereed te maken voor verzending. Of dit mogelijk is, hangt af van de beschikbaarheid van de artikelen. De meeste artikelen hebben wij op voorraad, maar bij uw bestelling kunnen ook artikelen zitten die wij moeten bestellen (levertijd 2-3 weken) of artikelen die wij in onze showvoorraad ingepakt hebben en niet direct uit kunnen pakken (levertijd max. 1 week). Zodra uw bestelling compleet is, kunnen wij gaan verzenden. Wij kunnen uw bestelling niet in delen verzenden omdat voor iedere verzending betaald moet worden. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Wij versturen uw bestelling met PostNL pakketpost. Zodra uw pakket verzendklaar is gemaakt, melden we het aan bij PostNL. U ontvangt dan automatisch een email met een link om uw pakket te volgen op Internet. Deze informatie is beschikbaar op het moment dat het pakket gearriveerd is op het PostNL-depot. Voor pakketten tot 23 kilo betaalt u bij ons € 6,70 euro. Weegt uw bestelling meer dan 23 kilo, dan moeten wij in meerdere pakketten versturen en betaalt u per pakket uw verzendbijdrage. Voor pakketten tot 23 kg naar het buitenland staan de tarieven in de webshop. Voor grotere bestellingen gelden afwijkende tarieven. Wij zullen hiervoor apart contact met u opnemen.

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen op één van de kattenshows waar wij met onze stand staan. U kunt dan flink besparen op de verzendkosten! Natuurlijk kunt u uw bestelling ook zelf afhalen. Omdat wij niet altijd thuis zijn verzoeken wij u om hiervoor eerst even een afspraak met ons te maken.