Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het naar ons terug sturen van het product zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@poespas.org. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product dan inmiddels in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering herroepingsrecht

Voor de aankoop van diervoeders geldt dat uw bestelling geannulleerd kan worden, mits de verzegeling van de verpakking niet verbroken is. Bij het openen van de verpakking van diervoeders is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@poespas.org. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.