SKOGENS natural petfood

SKOGENS

Skogens Petfood. No nonsense. Gewoon natuurlijke diervoeding, voor kat en hond.

Alle ingrediënten staan op de verpakking vermeld. Zonder uitzondering. Omdat SKOGENS  van mening is dat u recht heeft op een compleet overzicht van ingrediënten die in de voeding van uw dier verwerkt zijn. SKOGENS maakt daarin geen enkele uitzondering. Alle ingrediënten die in de voeding verwerkt zijn, zijn met zorg gekozen. De werking van de stoffen kunt u terugvinden in de Lexicon Ingrediënten op deze site.

SKOGENS doet niet aan mooie reclame of wervende teksten op de verpakking. No nonsense dus.

Verkooppunten

PoesPas is distributeur Europa voor SKOGENS. Inmiddels zijn er ook een aantal collega's die SKOGENS in hun assortiment hebben. Dat kan handig zijn als u een bestelling wilt afhalen. Hieronder een actueel overzicht van wederverkopers:

PlaatsNaamContact
 Buurmalsen Senne alles voor Kat & Hond  www.senne-alles-voor-kat-en-hond.nl
 Purmerend 't Boetje  www.hetboetje.nl
 Vinkeveen Monique van Nieuwburg Hondentrimster 06-43906855
 Twist (D) Lasterie Shop

 www.lasterieshop.eu

Productoverzicht

Hieronder kunt u de SKOGENS producten bestellen. Als u op de smaak klikt heeft u de keuze uit verschillende verpakkingsgewichten.

excl Verzendkosten

SKOGENS Lamb & Rice

SKOGENS Lamb & Rice is een smakelijk, volledig diervoeder voor volwassen katten. Door zijn lichte verteerbaarheid is SKOGENS Lamb & Rice uitermate geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Klik op de vervolgpagina voor de samenstelling.

excl Verzendkosten

SKOGENS Chicken & Rice

SKOGENS Chicken & Rice is een volledig diervoer voor volwassen katten. Door het hoge aandeel gevogelte is SKOGENS Chicken & Rice zeer smakelijk en licht verteerbaar. Het bevat alle voedingsstoffen die uw volwassen kat nodig heeft. Voor jonge katten is SKOGENS Chicken & Rice een prima opvolging van de SKOGENS Mini’s.

Klik op de vervolgpagina voor de samenstelling.

excl Verzendkosten

SKOGENS Fish & Chicken

SKOGENS Fish & Chicken is een licht verteerbare, hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten van alle rassen. De toevoeging van natuurlijke vezels in SKOGENS Fish & Chicken vermindert de vorming van haarballen in de maag en draagt bij aan een optimale stofwisseling. Urine verzurende stoffen helpen de vorming van struvietkristallen voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis.

Klik op de vervolgpagina voor de samenstelling.

excl Verzendkosten

SKOGENS Grainfree

SKOGENS Grainfree is een 100% graanvrije kattenvoeding voor volwassen katten van alle rassen.

Klik op de vervolgpagina voor de samenstelling.

excl Verzendkosten

SKOGENS Maine Coon

SKOGENS Maine Coon is een hoogwaardige en uitgebalanceerde premium voeding speciaal ontwikkeld voor grote rassen zoals bijvoorbeeld de Maine Coon.

Klik op de vervolgpagina voor de samenstelling.

excl Verzendkosten

SKOGENS Mini's

SKOGENS Mini’s zijn speciaal ontwikkeld voor kittens en jonge katjes die extra energie nodig hebben om te groeien. SKOGENS Mini’s zijn volledig premium brokken, speciaal afgestemd op de behoeften van jonge katten. Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zorgt voor de ontwikkeling van een gezonde kat in topconditie.

excl Verzendkosten

SKOGENS Struvite

SKOGENS Struvite is een volledige dieetvoeding voor volwassen katten waarmee struviet kristallen in de blaas verminderd en voorkomen worden.

SKOGENS Struvite heeft een laag magnesiumgehalte en bevat de juiste hoeveelheid urineverzuurder waardoor de pH-waarde (de zuurgraad) van de urine laag biljft. Hierdoor worden struviet blaasgruis en kristallen opgelost en wordt het ontstaan van nieuw gruis en stenen voorkomen.

!