PowAir Gel 400 g - Passion Fruit

PowAir
PGL-500ML-PF-E
Bestel
  • Beschrijving

* De nummer 1 onder de stankverwijderaars
* Permanente neutralisatie door natuurlijke verdamping van gel
*Geschikt voor grote ruimten: kleedkamers, wachtruimten,   dierenpensions, klaslokalen…
*Tenminste 60 dagen werkzaam

Waarom de PowAir Gel

Wil je altijd een prettige geur in ruimtes of op plekken waar penetrante geuren en stank regelmatig voorkomen? Hangt er constant een onprettige geur in je woonkamer, keuken, badkamer, op zolder of in je garage? Ruik je een muffe geur in ruimtes die meestal afgesloten zijn, zoals je camper, boot of caravan? Kies PowAir Gel voor een permanente neutralisatie van de lucht in middelgrote ruimtes.

Plaats PowAir Gel in de ruimte en gedurende 60 tot 90 dagen maakt stank geen schijn van kans! Haal simpelweg de deksel van het potje en PowAir doet de rest.

Hoe lang werkt het?

PowAir Gel werkt 60 tot 90 dagen lang. De duur van het effect van PowAir Gel is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, tocht en de luchtvochtigheid in de ruimte waar je PowAir gebruikt.

Intensiteit PowAir Gel

PowAir Gel werkt zeer krachtig. Wij adviseren om na het verwijderen van het deksel eerst een gaatje te prikken in de beschermfolie van het potje. Afhankelijk van de intensiteit van de stank kun je ervoor kiezen om er één of meerdere gaatjes bij te prikken. Is dat niet afdoende, verwijder dan de beschermfolie van het potje in zijn geheel.

PowAir Gel kun je ook gebruiken door een hoeveelheid gel op een schaaltje in de ruimte te plaatsen. Nog steeds last van een nare geur? Voeg wat extra gel toe aan het schaaltje. Vind je de geur van PowAir te sterk? Gebruik dan een kleinere hoeveelheid.