OP=OP

Baldecchi Restructuring Volumizing Cream 250 ml

Baldecchi
BDI-RVC250
8017865172171
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving

Voor alle vachten die volume en kracht nodig hebben.

Specificaties

Restructurizing & Volumizing Cream wordt aanbevolen voor alle vachten die volume en kracht nodig hebben. Restructurizing & Volumizing Cream bevat extracten van keratine, collageen en vitamine B5. Collageen geeft kracht aan het haar,  keratine voedt en herstructureert de haarwortel, vitamine B5 voedt de vacht. Regelmatig gebruik van Restructurizing & Volumizing Cream maakt de vacht gladder en vermindert de vorming van klitten. De vacht wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en ziet er glad en glanzend uit.

Gebruiksaanwijzing

Was en spoel de vacht, neem wat crème op uw natte handen en masseer de vacht een paar minuten totdat de crème volledig is opgenomen, vervolgens uitspoelen. U kunt de crème ook verdunnen: los een kleine hoeveelheid crème op in heet water (55 °C), spray de oplossing op de vacht (wanneer de oplossing is afgekoeld tot ongeveer 37 °C) en droog de vacht daarna zoals U gewend bent.

Samenstelling

Cationic surfactants (<5%), Hydroxycitronellal, Citronellol, Eugenol, Perfume. Keratin, collagen, Vitamin B5, wheat protein.

!