OP=OP

Baldecchi Restructuring Volumizing Shampoo 250 ml

Baldecchi
BDI-RVS250
8017865171846
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving

Voor een volumineuze vacht.

Specificaties

Restructurizing & Volumizing Shampoo geeft volume aan het haar. Deze shampoo wordt aanbevolen voor alle rassen die een volumineuze vacht moeten hebben, zoals de Perzische kat en de Maine Coon. Restructurizing & Volumizing Shampoo is een reinigende shampoo behandeling die ook een volumineus effect geeft dankzij de ondersteuning van collageen en keratine. Collageen residu is een eiwit dat kracht en vitaliteit aan de vacht geeft; keratine is een voedende proteïne voor de haarwortel; esters van fruitzuren ontsmetten en hydrateren de huid en vacht. Regelmatig gebruik van Restructurizing & Volumizing Shampoo zorgt voor de volgende resultaten: de vacht krijgt volume ziet er helderheid; het haar ziet er uitzonderlijk sterk en licht uit; het haar wordt stevig maar  zacht en glanzend; de kattenvacht wordt beschermd tegen verontreinigende stoffen en de huid behoudt zijn vocht dankzij de esters van fruitzuren.

Gebruiksaanwijzing

Breng de oplossing aan op de natte vacht. Masseer tot er een zacht schuim ontstaat. Om meer volume te creëren: verplaats het haar met de vingers van de wortels naar de haartoppen, dan uitspoelen.

Samenstelling

Anionic surfactants (≥5 and <15%), amphoteric surfactants (<5%), non-ionic surfactants (<5%), hydroxycitronellal, citronellol, eugenol, sodium benzoate, phoenoxyethanol, pefume. Contains also: Collagen, esters from fruit acids, keratin.

!