OP=OP

Baldecchi White Hair Shampoo 250 ml

Baldecchi
BDI-WHS250
8017865171860
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving

Brengt witheid en helderheid in witte vachten terug. Elimineert lelijke geel-rode tinten.

Specificaties

De eerste stap naar de witheid en schoonheid van de witte haar is het te wassen met een specifiek product, geschikt voor het doen herleven van de witte kleur: Baldecchi White Hair Shampoo. Naast het reinigen, beschermen en hydrateren, geeft het de witheid en helderheid van wit haar terug. Het werkt goed bij het elimineren van lelijke geel-rode tinten. Baldecchi producten die specifiek zijn voor witte vachten en bevatten geen bestanddelen met oxidatieve stoffen maar uitsluitend niet-oxidatieve stoffen die zich bezighouden met een optische actie op de haar, zonder de structuur van de vacht te beschadigen.

Gebruiksaanwijzing

Meng 2-3 eetlepels shampoo per 10 kg lichaamsgewicht met 0,5 liter water. Maak de hele vacht volledig nat en masseer de helft van de oplossing in de vacht. Masseer het product gedurende 10 miuten goed in de vacht en daarna goed uitspoelen. Herhaal dit met het resterende product.

Samenstelling

Anionic surfactants (≥5 and <15%), amphoteric surfactants (<5%), non-ionic surfactants (<5%), White Più® (optical brightener), hydroxycitronellal, citronelloli, eugenol, sodium benzoate, phoenoxyethanol, perfume, esters from fruit acids.

!