OP=OP

Biogance My Cat Shampoo 1 ltr

Biogance
BGMC-1L
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving

Om de vacht te voeden en te helpen bij de regulatie van de talg productie. Helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Specificaties

Biogance My Cat shampoo bestaat uit 98% organische en natuurlijke ingrediënten met een formule die vrij is van parabenen en is PH neutraal is. Biogance My Cat shampoo is samengesteld uit netel, argan olie, omega 3-6-9 en vitamine E om de vacht te voeden en te helpen bij de regulatie van de talg productie. De anti oxidant funcie helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zonlicht, tabak etc.) Veilig voor kittens.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geïnspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingrediënten met respect voor uw huisdier en het milieu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieën, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!

!