PowAir Penetrator - 464 ml

PowAir
PPN-500ML-TB-M
624493 031657
Bestel
  • Beschrijving

PowAir Penetrator Spray is onze krachtpatser op het gebied van stankbestrijding. Werkt écht tegen de meest penetrante stank die in materialen is getrokken zoals bijv. urine (katten, ongedierte), braaksel, diesel en meer. Werkt niets meer? Dan is er gelukkig nog de PowAir Penetrator!

Waarom de PowAir Penetrator

We krijgen er allemaal vaak te maken, met lastige en stinkende vlekken. Wie herkent het niet: de kinderen kliederen op de bekleding in de auto, de kat plast naast de bak, de hond voelt zich niet goed en gooit zijn hele maaltijd er weer uit (op de vaste vloerbedekking), de volle jerrycan met diesel of benzine valt om in de auto en ga zo nog maar even door. Allemaal nare stank die maar moeilijk weg te krijgen is.

Gelukkig is er PowAir. Voor het bestrijden van dergelijke diep ingedrongen stank, raden wij PowAir Penetrator aan.
Het is onze krachtpatser op het gebied van stankbestrijding. Werkt écht tegen de meest penetrante stank die in materialen is getrokken zoals bijv. urine (katten, ongedierte), braaksel, diesel, etc.
De meer dan 30 essentiële oliën en de krachtige enzymen pakken het probleem bij de bron aan: de enzymen voeden zich met de moleculen die de stank veroorzaken. De essentiële oliën trekken de stankmoleculen aan, absorberen ze en verwijderen ze volledig. Op deze manier worden zware, nare geuren in korte tijd volledig geëlimineerd.

Veilig te gebruiken op alle soorten stof bijv. banken, gordijnen, vloerbedekking of in de mand van huisdieren. Diep ingetrokken vlekken verdwijnen volledig en stinken niet meer. Penetrator werkt zelfs op andere materialen zoals hout en beton.

Hoe te gebruiken

  • Verwijder eerst de ergste vervuiling
  • Doordrenk de vlek met PowAir Penetrator
  • Dep na ca. 30 minuten het overtollige vocht op
  • Laat helemaal opdrogen
  • Herhaal indien nodig

Controleer vóór de behandeling op een onzichtbare plek de kleurechtheid van het te behandelen materiaal.