Urine Off Cat & Kitten Formula Spray 500 ml

Urine Off
PT3010
0811665011474
Bestel
  • Beschrijving

De geconcentreerde formule van Urine Off werkt tegen scherpe sproei- en urinegeur veroorzaakt door het hoge eiwitgehalte van kattenvoeding. Urine Off neutraliseert zelfs de meest penetrante geur van kattenurine.

Eigenschappen

Geschikt voor de behandeling van plaatsen die enige tijd geleden bevuild zijn. Verwijdert de geur die katten steeds weer naar dezelfde plaats lokt. Bevat feromonenblokker.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik (vloeistoffen). Controleer altijd eerst de kleurvastheid van het te reinigen oppervlak. Dep de urine op met een absorberende papieren handdoek. Niet gebruiken in combinatie met andere reinigingsmiddelen.

Besproei de urine vlek overvloedig. Breng Urine off ruim aan op en om de vlek (Urine Off moet in contact komen met alle door urine vervuilde plekken om de geur en vlek te kunnen verwijderen). Aan de lucht laten drogen hierna verwijder het overschot met een beetje water en dep het droog met een papieren handdoek.

Tapijt & Textiel

Verwijder eerst de urinevlek en -geur met Urine Off alvorens het tapijt/textiel met shampoo of stoom te reinigen. Urine trekt in het onderliggende materiaal en in de vlek dus de benodigde Urine Off is 2-4 maal zo groot als het oppervlak. Besproei de urinevlek overvloedig met Urine Off of breng Urine Off ruim rond en op de vlek aan. Aan de lucht laten drogen, niet schrobben. Indien nodig Urine Off herhaaldelijk aanbrengen om een oude vlek en geur te verwijderen. Nadat Urine Off voor de laatste keer is aangebracht en opgedroogd kunt u het met een beetje water naspoelen. Dep het vocht vervolgens met een papieren handdoek om (water)vlekken te voorkomen.

!