Anju Beauté Vitalité Poils Durs Shampoo 500 ml

Anju Beauté
AN101
3760064711010
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Advies:

We raden aan om deze shampoo alleen te gebruiken op harde en gezonde vachtdelen. Als het nodig is om het haar of de huid te behandelen met een andere specifieke shampoo van onze cosmetische lijn, gebruik dan Vitalité Poils Durs Shampoo als laatste shampoo.

Beschrijving

Shampoo op basis van actieve natuurlijke principes, ontworpen voor honden met draadhaar. Het reinigt de vacht diep zonder het te verzachten en houdt het in topconditie terwijl het gebruik van plantenextracten een verfrissend gevoel geeft. Panama Bark Extract helpt de huid te beschermen vanwege de voedende eigenschappen van zijn saponines. De formule respecteert de structuur van de vacht en behoudt zijn knapperige, gesloten textuur waardoor de vacht zijn strakke, heldere uiterlijk krijgt. Provitaminen verbeteren de glans en hydratatie. Vitalité Poils Durs is ideaal voor terriërs en alle andere ruwharige rassen.

Rasadvies

Geschikt voor alle ruwharigen honden, bijvoorbeeld: Ruwharige Fox terriër - Jack Russel - Schotse terriër - Welsh terriër - Basset - Vendée Griffin - Belgische Griffioen - Griffon Korthal - Ruwharige Teckel - Schnauzer - Tibetaanse Mastiff - West Highland. Sommige fokkers gebruiken het om de "crisp" in de vacht van de Noorse Boskat (Skogkatt) te behouden.

Gebruiksaanwijzing

Gelijkmatig aanbrengen op een natte vacht, zachtjes inmasseren en 2 tot 5 minuten laten intrekken voordat u de vacht grondig uitspoelt.

Samenstelling

Panama schors en provitaminen.
Bevat : een mengsel van 5-chloro-2-méthyl-2H-isothiazol-3-one [No. CE 247-500-7]; 2- methyl-2H-isothiazol-3-one [No. CE 220-239-6] (3:1), (55965-84-9)