Show Tech Magic Powder Brush S

Show Tech
24STP002-TG
Bestel
  • Beschrijving

De Magic Powder Brush is perfect om poeder gelijkmatig op de vacht aan te brengen.

De perfecte poederborstel

De Magic Powder Brush is simpelweg ideaal om iedere soort poeder aan te brengen en voor elk detailwerk waarbij nauwkeurigheid van het grootste belang is! Door deze professionele poederborstel te gebruiken kunt u heel precies werken en een prachtig resultaat creëren. Met de borstel kunt u het poeder op een geconcentreerde en egale manier over de vacht verdelen. De ultrafijne, zijdezachte haren nemen het poeder goed op maar zonder het helemaal vast te houden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u precies de juiste hoeveelheid (kalk)poeder gebruikt.

De Magic Powder Brush maat S is ideaal voor kleinere oppervlakten zoals rond de ogen, de oren, wenkbrauwen of poten.

Specificaties

Materiaal handvat: plastic (PP)
Materiaal haren: kwaliteitsvolle, synthetische nylon
Afmetingen:
Totale lengte borstel: 14 cm
Lengte handvat: 12 cm
Lengte borstelkop: 2,3 cm
Breedte borstelkop: 1,5 cm
Lengte borstelharen: 1,7 cm
Gewicht: ± 12 g

Schoonmaken

Gebruik een milde shampoo en een nagelborstel en wrijf met de haren van de Powder Brush over de haren van de nagelborstel om de poederkwast grondig te poetsen. Spoel de poederborstel goed af met lauw water. Herhaal indien nodig de voorgaande stappen. Laat daarna de poederborstel drogen op een handdoek.
Belangrijk: Indien u meerdere kleuren wilt aanbrengen op de vacht, gebruik dan niet dezelfde borstel voor een andere kleur. De kleurpigmenten van de poeders kunnen namelijk in de borstelharen blijven kleven.