Show Tech+ Colour-IT Pigment Stick Black

Show Tech
45STP001-TG
5420031909274
Bestel
  • Beschrijving

Handgemaakte pigmentstick voor de mooiste resultaten op shows of in de trimsalon

Kleur me mooi...

Deze must-have pigmentrijke kalkstick wordt met veel liefde en passie in huis gemaakt door onze eigen trimexperts, gevolgd door een speciaal droogproces. Hij is verkrijgbaar in 9 natuurlijke kleuren die passen bij de vacht van elke kat of hond en die je helpen om gelijkmatig en gemakkelijk kleur toe te voegen. Verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd om de perfecte kleurafstemming te bereiken. Met dit fantastische kleurproduct kun je kleinere of specifieke delen van de vacht kleuren, zoals de oren, de poten of de staart. 

Heeft je dier kale plekken of lichaamsdelen waar het haar veel dunner is? Of is de vacht verkleurd door de zon? Deze geweldige stick is ideaal om deze plekken te bedekken of te verbergen en de vacht voller en de kleuren dieper te laten lijken. Gebruik deze kleurstick om de natuurlijke vachtkleuren terug te brengen en ze te laten knallen! Je kunt de stick ook gebruiken te roze huid op de snoet van een witte kat of hond sneeuwwit te maken. 

Heeft je dier op show een plas gedaan en daarmee lelijke vlekken achtergelaten op de achterpoten? Geen paniek! Dankzij de unieke en natuurlijke kleur van deze pigmentstick is het wegwerken van imperfecties en verkleuringen een fluitje van een cent. Een ander belangrijk kenmerk van dit product is dat het een tijdelijke oplossing is die gemakkelijk kan worden uitgewassen.

Het leuke aan deze stick is dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Hij ziet eruit als een grote lippenstift, is klein en superhandig, waardoor hij goed in de hand ligt. Bovendien kun je het product snel en gemakkelijk op de vacht aanbrengen terwijl je je handen schoon houdt. Met de Colour-IT creëer je een prachtige vacht met diepe en natuurlijke kleuren!

Details

  • Perfect voor het afwerken van de vacht tijdens een show 
  • De stick voelt zacht aan en is heel gemakkelijk aan te brengen 
  • Geeft een snelle, gelijkmatige dekking en een vlekkeloos resultaat 
  • Werkt voor alle vachten 
  • Kleurverbetering 
  • Creëert diepe, natuurlijke vachtkleuren 
  • Verbergt onvolkomenheden 
  • Inhouse ontwikkeld en geproduceerd

Gebruiksaanwijzing

De Show Tech+ Colour-IT handgemaakte kleurpigment stick is heel gemakkelijk aan te brengen. Druk gewoon op de onderkant van de verpakking om de stick omhoog te laten komen. Je kunt rechtstreeks met de stick op de vacht werken of indien gewenst een poederborstel gebruiken om het poeder aan te brengen. 

Tip: Om ervoor te zorgen dat het product beter aan de vacht hecht, kun je eerst een beetje Colestral of Chalk Helper nemen. Doe het in je handen, wrijf ze tegen elkaar en masseer de crème in de vacht van de hond. De Colestral zal zich aan de vacht hechten en zal er op zijn beurt voor zorgen dat de kalk van de pigmentstick goed aan de vacht blijft kleven.