Pet Relax 100% natuurlijke etherische olie 10 ml

PoesPas
PP-PR10
Bestel
  • Beschrijving

Speciaal voor al die momenten waarvan je weet dat je huisdier stress ervaart

Specificaties

Bij de Pet Relax 100% natuurzuivere etherische olie hebben we rekening gehouden met de tolerantie bij dieren. Katten en honden reageren primair en hebben geen enkele uitleg nodig. Pet Relax is speciaal ontwikkeld voor al die momenten waarvan je weet dat je huisdier stress ervaart. Vuurwerk, dierenarts, een lange reis maken. Zo maar wat voorbeelden waarbij je huisdier flink van streek kan raken. Begin met behandelen met deze geurfrequentie een paar dagen voor de grote gebeurtenis. Je kat of hond wordt hier lekker rustig van.

  • Ingrediënten: Lavendel, Geranium, Wierook en Roomse Kamille

Energetische werking

De geur werkt ook bij dieren in op het energetische lichaam. Daar kunnen ook verschillende blokkades zijn ontstaan die bepaald gedrag tot gevolg hebben. Door in het energie veld van het dier te werken kunnen er blokkades "losgetrild" worden en kan het dier zich ontspannen en zijn authentiek gedrag weer terug vinden.

Sample text wordt

Verdampen in een diffuser of aromabrander. Voeg maximaal 4 druppels toe aan het water van de diffuser. Verdamp dit 20 minuten in huis. Daarna zet je de diffuser of brander weer uit.