Bezorgronde

Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Wilt u een grote bestelling doen die persoonlijk afgeleverd moet worden? Dan is de bezorgronde iets voor u! Wij rijden 1 x per 6 weken een grote ronde door heel Nederland, op een zaterdag en gedeeltelijk op de zondag. Op die dagen proberen we zoveel mogelijk bestellingen persoonlijk af te leveren.
 
Wilt u ook meedoen? U kunt zich via het menu in de linker balk aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan onze nieuwsbrief met de datum van de eerstvolgende bezorgronde.

We hebben de volgende bezorgrondes gepland:

* zaterdag 19 januari 2019 (VOL)
* zaterdag 9 maart 2019

De spelregels:
 
Bestellingen vanaf 100 euro worden tijdens de bezorgronde gratis bezorgd. Is het bestelbedrag voor de bezorgronde lager, dan zijn de bezorgkosten € 6,70 per 30 kg bestelgewicht en wordt uw bestelling door ons opgestuurd. Deze regels gelden als u aangegeven heeft dat u mee wilt doen aan de bezorgronde. Bestellingen tot 30 kilo versturen wij met Postnl als het bezorgadres niet op de route ligt. Wij behouden het recht om ook grotere bestellingen met PostNL pakketdienst te versturen als uw adres volledig van onze route afwijkt. Alle bestellingen moeten vooruit of contant (of met PIN) bij aflevering betaald worden. Het is helaas niet meer mogelijk om achteraf te betalen.

!