Pet Silk

pet silk logo

U geeft uw hond en kat het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook. Wereldwijd hebben honden en katten met de hulp van Pet Silk al diverse prijzen gewonnen. Met Pet Silk kan elke hond of kat eruit zien als een showhond of kat.

Ook steeds meer professionele gebruikers zoals trimsalons ontdekken de kracht van Pet Silk. Pet Silk gebruikt de ervaring van gebruikers met Pet Silk producten om de producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarvoor wordt ook continue onderzoek gedaan in hun eigen laboratorium

Probeer Pet Silk zelf en ontdek wat andere honden- en kattenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Pet Silk!

excl Verzendkosten

Pet Silk Coat Control 300 ml

Houdt de haren van de vacht glad en in model, door krullen en haren die de verkeerde kant op staan op de juiste plek te houden.
PS-CC300
  • Bestel
    excl Verzendkosten

    Pet Silk Liquid Silk Serum 50 ml

    Conditioneert en hydrateert, vermindert een droge vacht, geeft volume, glans en een zijdeachtig gevoel aan de vacht.
    PS-LSS50
  • Bestel