Pet Silk

pet silk logo

U geeft uw hond en kat het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook. Wereldwijd hebben honden en katten met de hulp van Pet Silk al diverse prijzen gewonnen. Met Pet Silk kan elke hond of kat eruit zien als een showhond of kat.

Ook steeds meer professionele gebruikers zoals trimsalons ontdekken de kracht van Pet Silk. Pet Silk gebruikt de ervaring van gebruikers met Pet Silk producten om de producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarvoor wordt ook continue onderzoek gedaan in hun eigen laboratorium

Probeer Pet Silk zelf en ontdek wat andere honden- en kattenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Pet Silk!

excl Verzendkosten

Pet Silk Coat Control 300 ml

Houdt de haren van de vacht glad en in model, door krullen en haren die de verkeerde kant op staan op de juiste plek te houden.
PS-CC300
Bestel
excl Verzendkosten

Pet Silk Liquid Silk Serum 50 ml

Conditioneert en hydrateert, vermindert een droge vacht, geeft volume, glans en een zijdeachtig gevoel aan de vacht.
PS-LSS50
Bestel

Pet Silk Top Knot Gel 118 ml

Voor het verstevigen van toefjes haar. Brengt de vacht in model zonder een plakkerig gevoel te geven aan handen of vacht.
PS-TKG118
Bestel

Pet Silk Rainforest Leave-In Conditioner 300 ml

Voor het ontwarren en beschermen van de vacht. Directe conditionering van beschadigd haar.
PS-RFLC300
Bestel
!