SKOGENS Petfood. No nonsense. Gewoon natuurlijke diervoeding, voor kat en hond.

Alle ingrediënten staan op de verpakking vermeld. Zonder uitzondering. Omdat wij van mening zijn dat u recht heeft op een compleet overzicht van ingrediënten die in de voeding van uw dier verwerkt zijn. SKOGENS maakt daarin geen enkele uitzondering. Alle ingrediënten die in de voeding verwerkt zijn, zijn met zorg gekozen. De werking van die stoffen kunt u terugvinden in de Lexicon Ingrediënten op onze site.

SKOGENS doet niet aan mooie reclame of wervende teksten op de verpakking. No nonsense dus.

excl Verzendkosten

SKOGENS extruded Adult Maintenance

SKOGENS extruded Adult Maintenance is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden met een normaal energieverbruik. Met deze licht verteerbare voeding geeft u uw hond een zeer smakelijke maaltijd.

excl Verzendkosten

SKOGENS extruded Lamb & Rice

SKOGENS extruded Lamb & Rice is een hoogwaardige en uitgebalanceerde super premium voeding voor volwassen honden. Deze licht verteerbare hypo-allergene voeding op basis van lam en rijst heeft een positief effect op honden met spijsverteringsproblemen en voedselallergieën.

excl Verzendkosten

SKOGENS extruded Mini Lamb & Rice

SKOGENS extruded Mini Lamb & Rice is een hoogwaardige en uitgebalanceerde super premium voeding speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van kleine volwassen honden (volwassengewicht tot 15 kg). Deze voeding op basis van lam en rijst heeft bovendien een positief effect op honden met spijsverteringsproblemen en voedselallergieën.

excl Verzendkosten

SKOGENS extruded High Energy

Honden die langdurig en intensief moeten presteren hebben meer energie en voedingsstoffen nodig in de vorm van eiwitten en vetten. Eiwitten zorgen voor een goede spieropbouw en celherstel, vetten zorgen voor extra energie.

excl Verzendkosten

SKOGENS pressed Lamb & Rice

SKOGENS  pressed Lamb & Rice is een smakelijke geperste brok van super premium kwaliteit voor volwassen honden. Deze licht verteerbare voeding op basis van lam en rijst heeft bovendien een positief effect op honden met spijsverteringsproblemen en voedselallergieën.

excl Verzendkosten

SKOGENS pressed High Energy

SKOGENS  pressed High Energy is een 100% hoogwaardige en uitgebalanceerde super premium voeding speciaal voor sporthonden die optimaal moeten presteren in werk en sport waar veel kracht aan te pas komt ( o.a. politie-, bewakings-, ren- en sledehonden).

 

!