Sturdi Car-Go Euro Back Double

De Sturdi Car-Go heeft twee compartimenten voor twee huisdieren! De scheidingswand kan losgeritst worden om 1 groter compartiment te maken. De Car-Go is ideaal voor in de auto, in hotels, of op een kampeervakantie. Of gebruik hem thuis om je huisdier even veilig uit de weg te hebben!  De Car-Go is speciaal ontwikkeld voor op de achterbank van de meeste auto's en SUV's. De Car-Go wordt geleverd met een oversized draagtas met ruim voldoende opbergplekken voor accessoires, eten, drinken, medicatie, vaccinatiebewijzen, speelgoed en vele andere benodigdheden voor het reizen met je huisdier.

Geen moeilijk in elkaar zetten. Uit de draagtas halen, schudden, klaar!

Geen gedoe

Een Sturdi hoeft u voor gebruik niet in elkaar te zetten. Haal hem uit de draagtas, schud hem open en hij staat! De Sturdi kunt u naar wens uitbreiden met hammocks (hangmatjes) en fleecepads om op te liggen. We hebben zelfs een inklapbare houten plaat om boven op uw Sturdi te leggen. Deze zorgt voor extra stevigheid, geeft een mooie strakke look en is ideaal om fotolijstjes, visitekaartjes etc. op te plaatsen.

Formaat

  • In centimeters: L92 x B49 x H54 cm
  • In inches: W36 x D19 x H21 inches

Let op

PoesPas adviseert u om alleen Sturdi Shelters in model Euro Back te gebruiken voor op show. Een Sturdi model Euro Back heeft ALTIJD vinyl raampjes zonder rits aan de voorkant, zodat bezoekers de kat goed kunnen zien, maar niet kunnen aanraken.

Authorized retailer

PoesPas is authorized international retailer van Sturdi Products. Dit betekent dat wij de producten rechtstreeks inkopen bij Sturdi USA. Wij kunnen u daarmee garanderen dat de producten 100% echt zijn en van de unieke kwaliteit zoals u die van Sturdi Products gewend bent.

Sturdi Car-Go Euro Back Double - Smoke

Euro Back Car-Go, met aan de ene kant twee gesloten vinyl ramen met privacy flaps en aan de andere kant 2 (mesh) gaasdeurtjes.

SCD-SM
  • Bestel