Soft Cat

softcat short

Soft Cat, licht van gewicht!

Geliefd door mens en dier! Soft Cat heeft alle eigenschappen die een goed kattengrit nodig heeft:  Een natuurlijk product met een neutrale geur en perfect klompvormend. Licht in gewicht en stofvrij en eenvoudig, ook via het toilet, * af te voeren. Kan ook in de GFT-container.

 

Natuurlijk, zacht en veilig: Ook geschikt voor kittens. Biologisch afbreekbaar, uit snel hergroeiende plantenvezels. Vrij van bentoniet en stofvrij. Wordt goed geaccepteerd door katten. Zuinig in gebruik.

Sterk absorberend, snel klompvormend en optimale geurverwijdering.

 

Softcat

Iedereen kent het probleem dat de klompjes van een plantaardige kattenbakvulling gemakkelijk uiteenvallen en de resten de kattenbak vervuilen. Niet met SoftCat! SoftCat is ontwikkeld met de perfecte combinatie van weer aangroeiende grassen - een natuurlijk, milieuvriendelijk strooisel met speciale klonterende eigenschappen, ultralicht en extreem absorberend. Met 400% van hun totale gewicht hebben de plantenvezels van het strooisel een bijzonder hoog absorptievermogen en vormen ze in zeer korte tijd stabiele en stevige klonten. Dit bindt effectief onaangename geuren. De klonten kunnen vervolgens gemakkelijk in compost of organisch afval worden weggegooid of, afhankelijk van de afvalvoorschriften van uw gemeente, kunnen ze ook afzonderlijk worden weggespoeld in het huistoilet.

SoftCat 17 ltr in papieren zak met hengsel

Natuurlijke kattenbakvulling met bijzonder klompvormende eigenschappen in ecologische papieren verpakking.
46091
  • Bestel