Sturdi Showshelter MESH Double

De Sturdi Showshelter MESH heeft twee gaasdeuren met rits aan de achterkant, twee gaasraampjes aan de andere kant en een middenscherm dat losgeritst kan worden om van de twee compartimenten één grote ruimte te maken. De Sturdi Showshelter wordt geleverd in een ruime draagtas met voldoende ruimte voor acessoires, eten, drinken, medicatie, papieren, speelgoed en alle andere benodigdheden voor uw huisdier.

Formaat

 • In centimeters: L 107x B 61 x H 61 cm
 • In inches: W42 x D 24 x H 24 inch

Let op

Voor gebruik op kattenshows raden wij dit type Sturdi NIET aan, omdat er geen vinyl raampjes in zitten. Hierdoor kunnen bezoekers de katten niet zien. Bij diverse verenigingen wordt dit type Sturdi daarom niet op show toegelaten. Dit type Sturdi is echter WEL heel geschikt als ruimte voor bevallingen, als ziekenboeg/quarantaine unit of om mee te nemen op vakantie met uw dier.

Authorized retailer

PoesPas is authorized international retailer van Sturdi Products. Dit betekent dat wij de producten rechtstreeks inkopen bij Sturdi USA. Wij kunnen u daarmee garanderen dat de producten 100% echt zijn en van de unieke kwaliteit zoals u die van Sturdi Products gewend bent.

Sturdi Show Shelter MESH Double - Blue Jay

Showshelter, met aan de bezoekerskant 2 halve mesh raampjes en aan de kant van de eigenaar twee (mesh) gaasdeuren.
Levertijd:5-7 dagen
SDM-BJ
 • Bestel

  Sturdi Show Shelter MESH Double - Earthy Tan

  Showshelter, met aan de bezoekerskant 2 halve mesh raampjes en aan de kant van de eigenaar twee (mesh) gaasdeuren.
  Levertijd:5-7 dagen
  SDM-ET
 • Bestel