Valeriaan

Valeriaan

Echte valeriaan (Valeriana officinalis) is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie (Caprifoliaceae). Valeriaan heeft op katten een onweerstaanbare en sterk prikkelende werking. Omdat katten zo dol zijn op de geur heeft de plant als alternatieve naam 'kattenkruid'; niet te verwarren met de niet-verwante soort wild kattenkruid (Nepeta cataria). De typische doordringende geur van de wortel ontwikkelt zich pas bij het drogen.Valeriaanwortel heeft een rustgevende werking. Een valeriaankussentje kan dan ook prima gebruikt worden om de kat te kalmeren.

PoesPas Valeriaan Kussentjes

PoesPas Valeriaan kussentjes zijn gevuld met een volledig natuurlijke mix van boekweitdoppen en valeriaanwortel. Lekker knisperig en met een onweerstaanbare geur. Ieder valeriaankussentje is in plastic verpakt om te voorkomen dat uw kat uw bestelling eerder gevonden heeft dan u zelf. (Let op; het kussentje moet dus wel eerst uitgepakt worden voordat u het aan de kat geeft.)

Op de afbeelding ziet u een geschatte maat. Omdat het hier om handwerk gaat kunnen de maten iets afwijken. Let op ons kwaliteitswaarborg: het aangenaaide zwart met gouden "Handmade by PoesPas"labeltje!

PoesPas Valeriaan Kussentjes

PoesPas Valeriaan Kussentje - M

Extreem stinkend valeriaankussen in maat M.
Wordt assorti geleverd!

PVK-M
  • Bestel

    PoesPas Valeriaan Kussentje - L

    Extreem stinkend valeriaankussen in maat L.
    Wordt assorti geleverd!
    PVK-L
  • Bestel