True Hemp

Wat is hennep?

Hennep is weliswaar een verwante soort, maar mag niet worden verward met cannabis, omdat de plant slechts een zeer kleine hoeveelheid (<0,02%) THC bevat, het bestanddeel dat verantwoordelijk is voor het geestverruimende effect. De reden dat mensen hennep verbouwen, is dat deze plant vele uitstekende eigenschappen heeft en zowel vanuit voedings- als milieuoogpunt een goede reputatie heeft.

  • Hennep bevat 25% eiwit, 45% vetten en 28% voedingsvezels.
  • Riboflavine (vitamine B) is goed voor het gezichtsvermogen en de huid.
  • Vitamine B versterkt het immuunsysteem.
  • Foliumzuur (vitamine B) is cruciaal voor het aanmaken van gezonde bloedcellen.
  • Thiamine (vitamine B) speelt een zeer belangrijke rol in de werking van het hart, de spieren en het zenuwstelsel.
  • Stearidonzuur (SDA) is een plantaardige bron van omega 3-vetzuren, die de gezondheid bevorderen.

True Hemp Cat Calming

We weten hoe moeilijk het is te zien dat onze huisdieren gestrest raken door harde geluiden, verlatingsangst en zelfs door onze eigen stemmingswisselingen. Deze unieke formule bevat hennepblad, groene thee, kamille en citroenmelisse om te helpen spanning te verminderen en onze gevoeligste kameraden True Calm™ te brengen.
78100
Bestel

True Hemp Cat Skin & Coat

Niets weerspiegelt True Health™ zoals een zachte huid en een glanzende vacht! Deze formule bevat een unieke mix van bestanddelen die rijk zijn aan omega 3-vetzuren, die een cruciale rol spelen voor een normale functie en conditie van de huid.
78105
Bestel

True Hemp Cat Senior

Het is moeilijk om onze kattenvrienden ouder en trager te zien worden en daarom hebben we onze innovatieve True Spirit™ SENIOR-formule ontwikkeld ter ondersteuning van katten boven de 7 jaar. Deze unieke formule bevat hennep en andere werkzame bestanddelen voor een synergistisch werking om de gewrichtsfunctie en de normale reactie van het lichaam op ontstekingen te ondersteunen.
78110
Bestel

True Hemp Cat Urinary Tract

Soms kunnen onze katten problemen hebben, zoals vaak plassen of plassen op verkeerde plaatsen. Deze formule bevat hennepblad met van nature voorkomende fytocannabinoïden voor almerende ondersteuning, granaatappels en gedroogde cranberry‘s om een normale pH van de urine te ondersteunen.
78115
Bestel

True Hemp Cat Anti Hairball

Er is geen twijfel over mogelijk: haarballen bij katten zijn niet prettig! Ze zijn niet alleen onaangenaam voor ons – ze kunnen darmblokkades veroorzaken, wat een ernstig probleem oplevert voor de gezondheid van uw kat. Deze unieke formule bevat hennep voor de gezondheid van uw kat en andere natuurlijke bestanddelen om de afname van haarballen te ondersteunen.
78120
Bestel
!