Yummynator Anti-Slip Voerbaksysteem

Een 2-in-1 voerbaksysteem voor honden & katten. Het systeem bestaat uit een voerbak & zelfklevende placemat en is vrij van schadelijke stoffen. De Yumminator houdt de voerplaats hygiënisch. Kan in de vaatwasser!

Door het slimme draaisysteem kan de voerbak met de placemat verbonden worden. Plaats de kom eenvoudig en draai hem met de klok mee vast, totdat de voerbak hoorbaar en merkbaar in de sluiting van de placemat vastklikt. De zelfklevende placemat zuigt zich vanzelf op gladde en schone vloeren vast. Daardoor kan het voerbak-systeem van uw lieveling noch verschuiven, noch omgestoten worden – voor een schone voerplaats! Als uw viervoeter tijdens de maaltijd toch te veel knoeit, wordt dit door de placemat opgevangen. De voerbak van PVC-vrij en BPA-vrij materiaal voldoet aan de hoogste normen voor voedselveiligheid, zodat uw huisdier langer gezond blijft. Er blijft minder voer achter op het gladde oppervlak van de kom waardoor de hoeveelheid bacteriën of ziekteverwekkers verminderd wordt.

Om het voerbak-systeem schoon te maken kunt u de twee elementen weer makkelijk uit elkaar halen. De placemat kan makkelijk en snel met een nat doekje worden afgenomen. De ronde voerbak is dankzij zijn ronde glanzende oppervlak makkelijk schoon te maken en kan ook hygiënisch worden gereinigd in de vaatwasser. Zo is de Yummynator binnen een handomdraai weer schoon en klaar voor gebruik!De Yummynator is een innovatief 2-in-1 voerbak-systeem; voerbak en placemat worden gecombineerd in één product. Het product heeft zelfklevende, anti-slip- en antibacteriële eigenschappen. Daardoor zorgt het voor een hygiënische voerplaats voor uw hond of kat en een schone omgeving. Veel katten en jonge honden knoeien tijdens het eten. Sommige spelen met het voer, verschuiven de voerbak vol enthousiasme en stoten hem soms zelfs om. Binnen een paar minuten ziet de voerplaats er als een slagveld uit. Klinkt dat bekend in uw oren? Dat is nu verleden tijd!

Yumminator anti-slip voerbaksysteem- maat S, pink

Yumminator voerbak kleur pink, met grijze ondermat. Geschikt voor katten, kleine honden en hondenrassen met een platte snuit.
YUMM-SP
Bestel

Yumminator anti-slip voerbaksysteem - maat M, blue

Yumminator voerbak kleur blue, met grijze ondermat. Geschikt voor katten, kleine en middelgrote honden.
YUMM-MB
Bestel
!